HP4 Update forsinket - læs det online

HP4 Update forsinket – læs det online

Her i december skulle der være landet et nyt HP4 Update blad i jeres postkasser. Desværre ligger alle bladene stadig trykt, pakket og klar, men i kasser hos trykkeriet. Her komme de til at stå en række dage endnu, før fragten kan komme og hente dem og køre dem ud til os.
MEN du kan læse det online her
Grundet covid-19 har fragtfirmaer i hele landet væsentlig mere travlt end selv de travleste julemåneder de seneste mange år. Derfor må vi desværre se langt efter en trykt udgave af den nyeste HP4 Update.
Men fortvivl ikke… for du kan læse bladet online lige her
December bladet bliver delt ud i postkasserne i starten af det nye år.

Forsinkes nedrivningen af covid-19?
I bladet kan du bl.a. læse, at både boligorganisationerne og Kingo Karlsen gør alt, hvad vi kan for, at nedrivningen og HP4 generelt ikke påvirkes. Selvom forsinkelse på den trykte udgave af HP4 Update er ærgerlig, så er det meget vigtigere, at nedrivningen kan ske efter planen.
Læs hvordan vi arbejder udenom covid-19 her

Naturligvis kan hverken Kingo Karlsen eller boligorganisationerne helgardere os mod den konstante udvikling og påvirkning, som covid-19 har på Danmark og verden. Men ved at tage egne forholdsregler og følge myndighedernes anbefalinger og restriktioner er det forventet at tidsplanen for nedrivningen følges.
Se tidsplanen her