Naboambassadør

En varm velkomst til nye beboere
I Brøndby Strand byder vores dygtige naboambassadører mange steder nye tilflyttere velkommen med et smil, en lille snak og en velkomstpose.

Hvad er en naboambassadør?
Vi ved, at det kan være svært at flytte til et nyt område, og derfor har vi naboambassadører, som tager ud og siger velkommen og giver nye tilflyttere en kort introduktion til området og dets faciliteter og muligheder. Ved besøget giver naboambassadøren de nye beboere en velkomstpose med nyttige informationer om boligområdet samt en lille gave. Velkomstposens indhold henvender sig til alle, uanset om man ønsker at deltage i foredrag, gå til trompet, besøge Middelalderlandsbyen, være en del af legestuen eller deltage i andre spændende aktiviteter i Brøndby Strand.

Hvordan foregår det?
Efter aftale med boligafdelingerne får naboambassadørerne besked om nye tilflyttere. Derefter hentes der velkomstposer, og naboambassadøren går ud og banker på og siger velkommen til nye beboere. Det er op til den enkelte naboambassadør, hvornår han eller hun vil hente velkomstposer og gå ud og sige velkommen til nye beboere. Naboambassadøren byder ofte velkommen i den gård, de selv bor i. På den måde får man også mødt sine nye naboer.

Sådan bliver du naboambassadør
Har du lyst til at gøre en stor forskel for nye beboere i Brøndby Strand? Og har du et åbent sind samt lyst til at engagere dig i dit boligområde? Så er du måske den næste naboambassadør i vores korps.

Hvis du vil høre mere om projektet, og hvordan du kan komme i gang med at byde nye beboere velkommen så kontakt:

Julie på mail: jhu@bo-vest.dk eller tlf.: 3198 0836, hvis du bor i T13

Stine på mail: slh@bo-vest.dk eller tlf.: 6035 4694, hvis du bor i Rheumpark, PAB8, Lunden, Gurrelund/Bjerrelund eller BB605-608.

Vi glæder os til at høre fra dig.