Opgangskaffe

I nogle opgange mødes beboerne fra tid til anden til opgangskaffe. Konceptet er lige så enkelt, som det er godt. Borde og stole sættes ud i indgangspartiet, og der bliver brygget kaffe og blandet saftevand. I et par timer kan beboerne fra opgangen mødes på kryds og tværs og få en sludder med underboen, eller dem fra 3. sal.

Selvom konceptet er simpelt, kræver det alligevel, at nogen arrangerer opgangskaffen og inviterer resten af opgangen. Hvis du godt kunne tænke dig, at der kom opgangskaffe i din opgang, men du ikke har mod på at være vært eller værtinde, så hjælper Det boligsociale Projekt gerne med at arrangere, invitere og afholde opgangskaffe de første gange.

Har du lyst til at vide mere om opgangskaffe, kan du læse Din 2660 Kalender

Formand for Daruplund/Resenlund, Brian Børgesen, skriver i sin julehilsen 2019:

“’Opgangskaffe’ er et andet initiativ, som har taget fart. Med kaffe, kage, saftevand og nærvær er det lykkedes, at få en lang række naboer og opgangsfæller til at samles, få sat ansigt på hinanden og forhåbentlig øget tilliden og trygheden for beboerne – ikke mindst nye beboere oplever at føle sig velkomne, når der inviteres på fælles-kaffe i opgangen.”

 

Kontakt Brøndby Strand Projektet for at komme i gang med Opgangskaffe. Skriv eller ring til Stine Lund Hansen på mail: slh@bo-vest.dk
tlf.: 6035 4694