Universitetspraktikant søges

IT- og kommunikationspraktikant søges til facilitering af app

Kommunikationspraktikant til Brøndby Strand Projektet
Er du interesseret i digitale medier, brugerinddragelse, og har du kommunikationsværktøjskassen i orden? Vil du være med til at skabe en digital platform, som styrker naboskabet og sammenhængskraften i et af Danmarks største almene boligområder i tæt samarbejde med vores boligsociale team? Så er en plads som kommunikationspraktikant i Brøndby Strand Projektet måske noget for dig.

Om Brøndby Strand Projektet
Vi er en boligsocial enhed bestående af otte medarbejdere, der arbejder på tværs af ni almene afdelingsbestyrelser i Brøndby Strand Parkerne. Teamet, du vil indgå i består af: tre børn-, unge- og aktivitetsmedarbejdere, en job- og uddannelsesvejleder, en familievejleder, en lommepengejob-koordinator, en kommunikationsmedarbejder og en leder.

Vores kerneopgave er at udvikle og facilitere aktiviteter indenfor tre fokusområder: Tryghed og trivsel, uddannelse og beskæftigelse, forebyggelse og forældreansvar. Vi er en travl enhed med mange projekter i søen på samme tid og et hav af samarbejdspartnere. En af vores fineste opgaver er at inddrage frivillige beboere i de aktiviteter, vi laver, og på denne måde sikre at vores projekter er bæredygtige og kan forankres – dvs. at et givent projekt på sigt skal kunne køres udelukkende elle delvist på frivillige kræfter. Dette vil også gøre sig gældende for den naboskabs-app, som du vil varetage.

Om appen
Vores app – Brøndby Strand App – er udviklet i samarbejde med App-Works. Den er skabt ud fra et ønske om at give beboerne et digitalt redskab, som kan:

 • Understøtte sammenhængskraften og det gode naboskab
 • Fremme trivsel og tryghed i afdelingerne
 • Motivere til mere frivillighed
 • Synliggøre kommende og eksisterende initiativer og aktiviteter (både frivillige, boligsociale og kommunale)

Appen ligger allerede på App Store og Google Play og kan downloades af alle. Næste skridt er således, at få den skudt ud over rampen med markedsføring og dernæst daglig facilitering, så den fremstår opdateret og aktuel.

Hvem er du?
Vi søger en initiativrig og skarp kommunikationspraktikant, der kan blive en del af vores boligsociale team i anden halvdel af 2019. Du læser måske cand.comm. eller en beslægtet uddannelse, og du vil gerne i praktik for at få praktisk erfaring med faget og få relevant erhvervserfaring på CV’et. Du må meget gerne have erfaring med at arbejde i CMS eller som minimum være lærenem ud i digitale redskaber.

Arbejdsopgaver
Du vil få ansvar for at markedsføre og drifte vores naboskabs-app med tæt sparring fra vores kommunikationsmedarbejder.

Hvad tilbyder vi?

 • Spændende opgaver med stor indflydelse på opgaveløsningen
 • Gode muligheder for faglig udvikling og sparring
 • En arbejdsplads med store ambitioner
 • Et godt og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger

Lyder det som noget for dig?
Vi forestiller os at din praktikperiode løber fra primo september 2019 frem til medio december 2019, men er selvfølgelig med på at aftale en anden periode, der passer bedre med dine planer. Stillingen er ulønnet.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen eller Brøndby Strand Projektet, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Peter Eldrup Hald på 6035 4691 eller pha@bo-vest.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt til pha@bo-vest.dk. Vi holder løbende samtaler.

Om Brøndby Strand

 • Brøndby Strand-bebyggelsen er den største af de planlagte byer langs Køge Bugt.
 • Der er 12 højhuse med 16 etager, 66 blokke med fire etager og otte terrassehuse med to etager.
 • Der bor ca. 8000 beboere i Brøndby Strand Parkerne.
 • Brøndby Strand er en del af Brøndby Kommune, der har 34.000 borgere.
 • I Brøndby Strand er ca. 80 af verdens nationaliteter repræsenteret.