Basis-pakken og 9. klasse (AVU)

Drømmer du om at tage 9. klasse eller Basis-pakken? Tag det lokalt i Brøndby Strand!
Som noget helt nyt starter der et lokalt AVU-hold i Brønden.

AVU står for almen voksenuddannelse og er undervisning særligt målrettet voksne over 25 år. AVU er for dig, der gerne vil videre på en erhvervsuddannelse eller tage en HF, men som mangler folkeskolens afgangsprøve eller fag på 9. klasses-niveau.

Der bliver to niveauer lokalt i Brøndby Strand:

  • Basis-pakken, som gør dig klar til 9. klasse
  • 9. klasse, som svarer til G niveau

Er du interesseret i 10. klasses-niveau, kan det tages som e-learning eller på et VUC-center.

Basis-pakken
Har du taget danskuddannelse 2, kan du tage Basis-pakken. Basis-pakken tager 17 uger og gør dig klar til at læse AVU på 9. klasses-niveau. Efter hvert fag skal du skrive en opgave. Læs mere på vucv.dk/basispakken.

9. klasse
Kernefagene på G niveau består af dansk, dansk som andetsprog, engelsk og matematik. Derudover kan du vælge naturvidenskab og samfundsfag som valgfag.

Studieforløb
Du sammensætter dit forløb sammen med en studievejleder fra skolen. Derfor vil studieforløbet og varigheden af studiet også være individuelt fra person til person. Dit skema bliver sammensat efter dine valg. Det lokale skema kan du se herunder. Du kan evt. også læse HF-fag samtidig med, at du tager AVU-fag.

Du skal bruge din egen computer til undervisningen. Har du ikke en computer, kan du tale med skolens studievejleder om mulighederne for at låne én.

Hvor?
Undervisningen foregår i kulturhuset Brønden – lige ved Brøndby Strand Station.

Hvornår?
Der er holdstart 19. august. Undervisningen ligger i dagtimerne.

Spørgsmål og tilmelding
Kontakt skolens studievejleder på broendby@vucv.dk eller boligsocial job- og uddannelsesvejleder Nadja Munck von Platen på: 6035 4692 eller nmp@bo-vest.dk

Læs mere på www.vucv.dk/AVU

Økonomi og SU
Fagene på AVU koster mellem 130 kr. og 390 kr. pr. fag. Du kan søge om SU efter gældende regler. At modtage SU er ikke en hindring for at få dansk statsborgerskab.

Om Vestegnen HF & VUC
Holdet udbydes af Vestegnen HF & VUC. Vestegnen HF & VUC er sat i verden for at give unge og voksne nye muligheder gennem uddannelse. Vi tager kursisternes perspektiv og deres personlige og faglige forudsætninger alvorligt. Dette giver os en mangfoldig kursistgruppe med forskellige forudsætninger for læring.

Vi tilbyder et studie miljø og en tilrettelæggelse af uddannelsen, der passer til den enkelte. Det digitale er et gennemgående element i vores uddannelser. Det betyder, at man både kan studere og have andre forpligtelser i livet, når man tager uddannelse hos os.

Hos os ser vi mangfoldighed som en styrke, og man vil hos møde et stærkt socialt fællesskab og et fokus på at skabe trivsel i uddannelsen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!