Tryghedsundersøgelse 2019

TRYGHEDSUNDERSØGELSEN ER AFSLUTTET – LÆS HELE UNDERSØGELSEN!

Tryghedsmåling 2019 – Brøndby Strand

Baggrunden for undersøgelsen
Brøndby Strand Projektet har særligt fokus på tryghed og trivsel, uddannelse og beskæftigelse, forebyggelse og forældreansvar. Derfor gennemfører projektet en tryghedsundersøgelse, der kan bidrage til at skabe aktuel viden om udviklingen i området samt pege på mulige fokus- og indsatsområder for det fremadrettede arbejde.

Undersøgelsens formål
På vegne af De9 skal Brøndby Strand Projektet i 2019 gennemføre en måling, der fokuserer på oplevelser af tilfredshed, trivsel og tryghed blandt beboerne i Brøndby Strand. Undersøgelsen skal understøtte det videre arbejde i den aktuelle boligsociale helhedsplan med at sikre, at Brøndby Strand er et godt og trygt sted, hvor mennesker har lyst til at bo, hvad enten de er alene eller bor i en familie.
Tryghedsmålingen skal have en høj grad af sammenlignelighed med tidligere undersøgelser af området og særligt med tryghedsmålingen fra 2016.

Undersøgelsens metoder
Brøndby Strand Projektet vil gerne kunne følge udviklingen hen over årene. Derfor indeholder spørgeskemaet mange af de samme spørgsmål, som undersøgelsen fra 2016. Udover at spørgeskemaet kan udfyldes her, vil medarbejderne i Brøndby Strand Projektet i løbet af april, maj og juni 2019 banke på hos beboerne i området for at guide dem gennem undersøgelsen.

Tryghedsundersøgelsen vil derfor indeholde:

  • Spørgeskemaundersøgelse blandt beboere
  • Analyse af kommunale nøgletal