Legestue og rytmik

Vi leger og synger hver onsdag
Brøndby Strand har fået sin egen legestue. Legestuen er for børn fra 0 til 6 år og deres forældre eller bedsteforældre. Vi har skabt et rum, hvor der er plads til masser af fri leg, hygge og snak. Men vi har også fastlagte aktiviteter, som kan være med til at give dit barn en sund udvikling – sprogligt, motorisk og socialt. En af aktiviteterne er rytmik, hvor vi sammen stimulerer din barns sanser gennem musik og bevægelse.

Her finder du os
Vi mødes hver mandag og onsdag kl. 10-13 i Ulsøparken 1, stuen.

Hvem er vi?
I legestuen møder du Lisbeth som er familievejleder og Roea som er frivillig og beboer i Brøndby Strand. Det er Roea, der står for at lave rytmik.

Børnesnacks og kaffe
Vi byder altid på te og kaffe til de voksne og frugt eller  andre snacks til børnene. Du er også velkommen til at tage madpakken med.

Du kan bare dukke op
Du behøver ikke at tilmelde dig eller give nogen personlige oplysninger. Det er gratis at deltage.

Har du spørgsmål?
Hvis lige vide lidt mere om hvad legstuen er for noget, så kontakt Lisbeth Ernager på telefon 6035 4690 eller på mail: lie@bo-vest.dk. Du kan også fange Roea på telefon 60438829.

Hvem står bag?
Legestuen er en del af Brøndby Strand Projektet, som er navnet på den boligsociale helhedsplan i Brøndby Strand Parkerne.

Vi glæder os til at møde dig og dit barn i legestuen.

Fakta
Legestuen har åbent hver mandag og onsdag fra. kl . 10-13.