Fællesspisning i Klydebo

I Brøndby strand projektet arbejder vi for at skabe et tryggere område og styrke fællesskabet på tværs af boligområdet.
Et af initiativerne mod dette mål er vores jævnlige fællesspisninger i aktivitetshuset Klydebo, Albjergparken 55.

Hvad er en fællesspisning?
Konceptet er meget simpelt: skiftende hold af frivillige beboere står for at lave mad til op til 90 personer. Menuen varierer fra gang til gang og er op til de frivillige at udtænke – så man som deltager både kan prøve retter man aldrig har smagt før fra fx Pakistan, Marokko og Tyrkiet eller helt traditionelle danske middagsretter.

Hvornår?
En fællesspisning vil som regel finde sted på en hverdag i tidsrummet 17.00-19.00.

Pris
Det koster 25 kr. voksen og 0 kr. for børn op til 15 år.

Hvem står bag?
Det er Brøndby Strand Projektet, der hjælper de frivillige med at invitere og afvikle en fællesspisning, samt hjælpe økonomi og indkøb. Det betyder også, at man som frivillig ikke selv skal lægge penge ud for indkøb.

Vil du være med som frivillig?
Kunne du tænke dig at være med til at arrangere og deltage i madlavningen til en fællesspisning, så kan du tage fat i Nadja Munck von Platen på tlf. 6035 4692 eller mail: nmp@bo-vest.dk. Er du ikke ferm med gryder og pander, men bare gerne vil hjælpe med at lave kaffe og dække borde, er du også meget velkommen som frivillig.

Næste fællesspisning
Hold øje med Brøndby Strand Projektets facebook-side for at se, hvornår den næste fællesspisning finder sted. Vi minder om, at det er et frivilligt projekt og der er fokus på FÆLLESSKAB, så hjælp fra gæsterne til oprydning mv. efter en fællesspisning er kærkommen.

Læs mere om fællesspisning i Klydebo

I Din 2660 Kalender, maj 2022 kan du læse om og se billeder fra en af de hyggelige fællesspisninger i Klydebo.