Bootcamp 2660

Tag udfordringen op, og bliv stærkere i dansk og matematik på Bootcamp 2660!
– En uge med anderledes læring og sjove oplevelser sammen med andre unge fra Brøndby.

Hvad er Bootcamp 2660?
Bootcamp 2660 er en uges intensiv og alternativ undervisning for unge i 6. til 8. klasse fra hele Brøndby Kommune.
Gennem sjove og anderledes oplevelser får du mulighed for at blive bedre til dansk og matematik – og i det hele taget opnå en styrket tro på dig selv.
Vi starter campen med to dage, hvor du lærer de andre unge at kende. En af dagene tager vi ud i det danske sommerland.
Som afslutning på forløbet inviterer vi din familie til en hyggelig stund, hvor vi fejrer din indsats på bootcampen. Her får du overrakt et diplom for din deltagelse.

Se film om Bootcamp 2660 nedenfor

Engagerede undervisere
Danskundervisningen ledes an af Jeppe Almskou på 29 år. Jeppe er uddannet folkeskolelærer i dansk, engelsk og musik. Han er desuden udøvende musiker, med flere udgivelser bag sig. Et talent som han også fletter ind i bootcampen for at skabe et pusterum i undervisningen.

Ifølge Jeppe er er bootcampen med til at give de unge et fagligt såvel som socialt boost, inden de starter i skole igen. Målet er at læringen skal foregå på anderledes måder, hvor fællesskab, motivation og sjov er i fokus. ”Bootcampen er Danmarks sjoveste lejrskole, hvor man bliver klogere dag for dag og får en masse nye venner, der heldigvis bor i lokalområdet. Det vil sige at vennerne man får, ofte bliver venner man hænger ud med – også efter sommerferien”, fortæller Jeppe tydeligt entusiastisk omkring den forestående camp.

Bootcampens lærerteam består foruden Jeppe Almskou af makkeren, Kasper, som er matematiklærer. Kasper har fokus på at kombinere leg og læring, hvor man lærer matematik igennem alt fra en fodbold, tegnekridt og Minecraft. Han er 29 år gammel og har sammen med Jeppe også været lærer på sommerlejre hos lærernes feriekolonier.

Hvornår?
24.-31. juli 2021

Hvor?
Bootcamp 2660 har base i Café 13, Kisumparken 2.
Her spiser vi morgenmad og frokost, og en del af undervisningen vil også foregå her. Vi skal dog også ud i de grønne områder og bruge boldbanerne, ligesom vi selvfølgelig skal lave udendørs undervisning på havnen og stranden.

Det er gratis!
Campen er gratis og inkluderer mad, transport og udflugter.

Vil du vide mere eller bare tilmelde dig med det samme?
Hvis du vil tilmelde dig eller har spørgsmål, kan du tage fat i din lærer eller kontakte Nadja fra Brøndby Strand Projektet på mail: nmp@bo-vest.dk eller tlf.: 6035 4692. Du kan også læse mere om bootcampen i Din 2660 Kalender her, hvor to tidligere deltagere fortæller om der oplevelser, og hvordan deres venskab stadig holder efter mødet på bootcampen.

Udtalelser fra tidligere deltagere på Bootcamp 2660 2018

”Man skal tage på Bootcamp for at opfriske hjernen, før man starter i rigtig skole…”

”Det har været det fedeste i denne ferie. Det er superhyggeligt, og man lærer også meget…”