Bootcamp 2660

Tag udfordringen op, og bliv stærkere i dansk og matematik på Bootcamp 2660!
-En uge med anderledes læring og sjove oplevelser sammen med andre unge fra Brøndby.

Hvad er Bootcamp 2660?
Bootcamp 2660 er en uges intensiv og alternativ undervisning for unge i 6.-7. klasse på Brøndby Strand Skole. Gennem sjove og anderledes oplevelser får du mulighed for at blive bedre til dansk og matematik.

Inden campen starter, kommer du med på en social weekend, hvor du lærer dine medcampere at kende, og vi tager en tur ud i det danske sommerland. Som afslutning på campen inviterer vi din familie til en stor fejring af din bedrift, og du får et diplom for din deltagelse.

Underviserne

Matematik

Thomas Køier Jakobsen er meget glad for matematik! Og det kommer du til at mærke, når Thomas fx laver opgaver på iPad og bruger masser af leg og bevægelse i undervisningen.

Thomas er uddannet lærer og har i 5 år arbejdet på Gerbrandskolen som matematiklærer og IT-vejleder. Han har siden 2015 arbejdet hos Edulab. Her har han arbejdet med særligt fokus på at styrke elevens motivation og dermed også løfte det faglige niveau.

Dansk

Jeppe Almskou skal undervise dig i dansk. Dansk skal være sjovt – og det er Jeppe god til.
Jeppe er nyuddannet folkeskolelærer med linjefag i dansk og musik. Han har under sin studietid arbejdet som fast vikar på Brøndby Strand Skole. Derudover spiller Jeppe musik og laver teater, som han også vil inddrage aktivt i undervisningen.

Jeppe mener, at læring skal være en leg, så glæd dig til at blive bedre til dansk på sjove og kreative måder.

Datoer
4.- 11. august.

Hvor?
Bootcamp 2660 har base i Café 13, Kisumparken 2.

Her spiser vi morgenmad og frokost. En del af vores undervisning vil også foregå her. Vi skal dog også ud i de grønne områder og bruge boldbanerne, ligesom vi selvfølgelig skal lave udendørs undervisning på havnen og stranden.

Udflugt
Søndag d. 5 august tager vi en tur til Roskilde. Her skal vi bl.a. prøve kræfter med Klatreskoven og derefter på Ragnarock – museet for rock, pop og ungdomskultur.

Det er gratis!
Campen – inklusiv mad, transport og udflugter – er gratis.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål, kan du tage fat i din lærer eller kontakte Nadja fra Brøndby Strand Projektet på mail:
nmp@bo-vest.dk eller tlf.: 6035 4692.

Foreløbigt skema for ugen (klik på billedet herunder)

 

 

 

 

 

Kom til infomøde!
Du og dine forældre er inviteret til informationsmøde om bootcampen. Her kan du høre meget mere om projektet og møde de seje undervisere. Der bliver mulighed for at stille alle de spørgsmål, du må have. Og så håber vi selvfølgelig, at du har fået mod på at melde dig til bootcampen. Mød op:

Torsdag den 17. maj kl. 19-20.30
på Brøndby Strand Skole på det store lærerværelse, hvor der vil være kaffe/te og kage.