Bootcamp 2660

Tag udfordringen op, og bliv stærkere i dansk og matematik på Bootcamp 2660!
– En uge med anderledes læring og sjove oplevelser sammen med andre unge fra Brøndby.

Hvad er Bootcamp 2660?
Bootcamp 2660 er en uges intensiv og alternativ undervisning for unge fra 6. til 9. klasse på Brøndby Strand Skole.
Gennem sjove og anderledes oplevelser får du mulighed for at blive bedre til dansk og matematik – og i det hele taget opnå en styrket tro på dig selv.
Vi starter campen med to dage, hvor du lærer de andre at kende. En af dagene tager vi ud i det danske sommerland.
Som afslutning på forløbet inviterer vi din familie til en hyggelig stund, hvor vi fejrer din indsats på bootcampen. Her får du overrakt et diplom for din deltagelse.

Undervisere

DANSK
Jeppe Almskou skal undervise dig i dansk. danskundervisning skal være sjovt – og det er Jeppe god til.
Jeppe er folkeskolelærer med linjefag i dansk og musik. Han har under sin studietid arbejdet som fast vikar på Brøndby Strand Skole og arbejder nu på Brøndbyvester skole. Derudover spiller Jeppe musik og laver teater, som han også vil inddrage i undervisningen.

MATEMATIK
Nikolai Johansen elsker matematik! Det kommer du til at mærke, når Nikolai bruger leg, sjov og ballade i undervisningen for at gøre dig bedre til matematik. Nikolai er uddannet folkeskolelærer og arbejder på en folkeskole i Tåstrup, hvor han underviser i matematik, fysik og musik. Ligesom Jeppe spiller han også en masse musik, så bliv ikke overrasket, hvis de giver et nummer.
Hvornår?
27. juli til 2. august.

Hvor?
Bootcamp 2660 har base i Rheumhus Café, Albjergparken 4.
Her spiser vi morgenmad og frokost, og en del af undervisningen vil også foregå her. Vi skal dog også ud i de grønne områder og bruge boldbanerne, ligesom vi selvfølgelig skal lave udendørs undervisning på havnen og stranden.

Udflugt
Søndag den 28. juli tager vi en tur til Roskilde. Her skal vi prøve kræfter med Klatreskoven og se Roskilde by.

Det er gratis!
Campen er gratis og inkluderer mad, transport og udflugter.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål, kan du tage fat i din lærer eller kontakte Nadja fra Brøndby Strand Projektet på mail: nmp@bo-vest.dk eller tlf.: 6035 4692.

Kom til infomøde!
Du og dine forældre er inviteret til infomøde om bootcampen. Her kan I høre meget mere om projektet og møde de seje undervisere. Der bliver mulighed for at stille alle de spørgsmål, du må have. Og så håber vi selvfølgelig, at du har fået mod på at melde dig til bootcampen. Vi ses: Tirsdag den 18. juni kl. 18.30 – 20.00 på Brøndby Strand Skole på det store lærerværelse, hvor der vil være kaffe/te og kage.

Udtalelser fra tidligere deltagere på Bootcamp 2660 2018

”Man skal tage på Bootcamp for at opfriske hjernen, før man starter i rigtig skole…”

”Det har været det fedeste i denne ferie. Det er superhyggeligt, og man lærer også meget…”