Café Perlen i nye rammer

Noget er sket i Café Perlen. Der er kommet stearinlys og rødvin på bordene., hyggelige firepersoners båse at sidde i, indbygget lys i væggene og grønne planter. Café Perlen har fået en make-over og er blevet renoveret.

– Vi ville gerne gøre caféen mere attraktiv, så det ikke lignede et cafeteria, men mere en restaurant og så samtidig bevare caféen som et beboerhus med beboerhuspriser, siger Thorsten, der er bestyrer af Perlen. Han fortæller, at renoveringen har givet hele caféen et ansigtsløft. At der nu er blevet mere intimt og hyggeligt.

Renoveringen har medført, at lokalerne er blevet malet og delvist beklædt med stenvægge. Der er også kommet nye lædersofaer, firepersoners læderbåse samt nye borde og stole. Og så er der blevet lukket af ind mod køkkenet, så lokalerne nu opleves som en restaurant.

Vælg selv fra menukortet
Udover lokalerne, er menukortet også blevet fornyet. Fremover er der også et á la carte menukort, så der er mere at vælge imellem for beboerne. – At vi serverer á la carte hænger igen sammen med vores ønske om at være mere restaurant end cafeteria, siger Thorsten og fortæller at man nu bl.a. kan finde en 200 gr. steak på kortet, som kan fås til små penge.

Der er positiv respons
Allerede nu har Thorsten og hans medarbejdere Bettina og An oplevet positiv respons fra gæsterne og fortæller om en familie, der sagde ”Nu behøver vi ikke længere køre til København og spise. Her er super hyggeligt, varmt og dejlig mad. 2 voksne og 2 børn kan jo spise her billigere end på et pizzaria”.

Priserne i Café Perlen ligger i den absolut rimelige ende. Du kan fx få boller i karry med ris eller chili con carne for blot 35 kr.

Caféen får nyt navn
I forbindelse med renoveringen har Café Perlens styregruppe udskrevet en navne-konkurrence, hvor beboerne kan indsende forslag til et nyt navn for caféen. I starten af april udløses spændingen, når styregruppen mødes og beslutter hvilket navn, der fremover skal være caféens.

Hvornår er der officiel åbning af caféen?
– Der er officiel åbning, når det nye navn er fundet, siger Thorsten og fortæller, at alle beboere selvfølgelig vil blive inviteret sammen med de øvrige brugere af huset. Men ellers: – Prøv at komme ned og se det selv. Alle er velkomne. Vi sætter en ære at gøre det så godt vi kan for beboerne, for det er jo dem vi er til for, slutter Thorsten af.