Er du tryg i dit nabolag?

Ny Tryghedsundersøgelse er skudt i gang
Udfyld spørgeskemaet og deltag i konkurrencen om et gavekort til Glostrup Shoppingcenter.
Det tager mellem 5-10 minutter at udfylde. Klik på linket nedenfor og gå i gang.

Start spørgeskema

Baggrunden for undersøgelsen
Brøndby Strand Projektet har særligt fokus på tryghed og trivsel, uddannelse og beskæftigelse, forebyggelse og forældreansvar. Derfor gennemfører projektet en tryghedsundersøgelse, der kan bidrage til at skabe aktuel viden om udviklingen i området samt pege på mulige fokus- og indsatsområder for det fremadrettede arbejde.

Vær med og vind!
Det er vigtigt for os, at så mange beboere som muligt udfylder spørgeskemaet, så vi får et realistisk billede af den oplevede tryghed i området.

Udover at gøre din nabo, dig selv og Brøndby Strand Projektet en stor tjeneste, kan du vinde et gavekort til Glostrup Shoppingcenter. Alle som udfylder spørgeskemaet har nemlig mulighed for at deltage i en konkurrencen.

Undersøgelsens formål
Brøndby Strand Projektet ønsker i 2019 gennemført en Tryghedsmåling, der fokuserer på oplevelser af tilfredshed, trivsel og tryghed blandt beboerne i Brøndby Strand. Undersøgelsen skal således understøtte det videre arbejde i den aktuelle boligsociale helhedsplan med at sikre, at Brøndby Strand er et godt og trygt sted, hvor mennesker har lyst til at bo, hvad enten de er alene eller bor i en familie.

Tryghedsmålingen, der ønskes gennemført, skal have en høj grad af sammenlignelighed med tidligere undersøgelser af området og særligt med Tryghedsmålingen fra 2016.

Undersøgelsens metoder
Brøndby Strand Projektet vil gerne kunne følge udviklingen hen over årene. Derfor er indeholder spørgeskemaet mange af de samme spørgsmål, som undersøgelsen fra 2016. Udover at spørgeskemaet kan udfyldes her, vil medarbejderne i Brøndby Strand Projektet i april og maj måned banke på hos beboerne i området for at guide dem gennem undersøgelsen. Tryghedsundersøgelsen vil derfor indeholde:

•Spørgeskemaundersøgelse blandt beboere
•Analyse af kommunale nøgletal