Nyt foto-projekt om Brøndby Strand

Foto: André Gustafson

Fotograf Jakob Carlsen er gået i gang med et større foto-projekt om Brøndby Strand. Han er tiltrukket af bydelen, som et sted med mange kulturer, og han glæder sig til at lære området bedre at kende. Jakob har tidligere arbejdet for Politiken, men har de sidste 12 år været freelance. Han har modtaget flere fine priser bl.a. en World Press Photo pris.

Hvad handler dit foto-projekt i Brøndby Strand om?
Mit fotoprojekt handler om dem, der bor i Brøndby Strand, om kulturmøderne og livet, der leves. Jeg vil gerne tage billeder af menneskene, der bor i Brøndby Strand, og de lejligheder og hjem de bor i. Jeg vil lave portrætter af nogle af beboerne samt lave udendørs reportager. Jeg har ikke nogen tidsramme for fotoprojektet endnu, men jeg kommer minimum til at arbejde her i et år.

Hvorfor ønsker du lige netop at fotografere i Brøndby Strand?
Fordi jeg synes, det er et rigtig godt eksempel på, hvordan forskellige kulturer kan leve side om side og nogle steder smelte sammen. Jeg kender ikke ret meget til Brøndby Strand i forvejen, men jeg glæder mig til at komme til at kende det indefra.

Hvad håber du at vise med dit projekt?
Jeg vil gerne give et nuanceret billede af Brøndby Strand, men har på nuværende tidspunkt svært ved at sige det konkret. Og det ville også være forudindtaget. Jeg går ind i projektet med åbne øjne og uden en forudindtaget mening.

Fotograf Jakob Carlsen
Foto: Jeppe Carlsen

Se mere om fotograf Jakob Carlsens arbejde på hjemmesiden: www.jakobcarlsen.dk