Undersøgelse af beboernes udsættelse for PCB

Statens Byggeforskningsinstitut, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø og Københavns Universitet laver en undersøgelse af beboernes udsættelse for PCB i forurenede bygninger. Undersøgelsen er støttet af Landsbyggefonden og omfatter 100 husstande i Brøndby Strand Parkerne.

Meld dig til projektet
Derfor søges deltagere til et sundhedsvidenskabeligt forskningsprojekt der undersøger optaget af PCB i kroppen fra indeklimaet. For at være med skal du afgive en blodprøve, udfylde et spørgeskema evt. med assistance fra laboranten, der tager prøver, samt få taget målinger af indeklimaet i dit hjem. Vi søger både beboere i PCB-forurenede huse (Albjergparken 1, 2, 6 og Tranumparken 1 og 2). Men der er også brug for en kontrolgruppe fra ikke-forurenede højhuse (Tranumparken 7 samt Ulsøparken 2 og 6).

Hør mere om projektet
Hvis du er interesseret, så kom til informationsmøder og kig i det husstandsomdelte informationsmateriale. Her kan du kan også finde en ekstra tilmeldingsblanket. Der er også mulighed for personlig tilmelding ved at møde op i Tranumparken 3, fredag d. 20. oktober kl. 9-15 – der kan du også mulighed for allerede at aftale en tid til blodprøve, hvis du har boet mere end 2 år i din lejlighed. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 20.oktober kl.15.

Senest 27. oktober får du besked om du er blandt de 100 deltagere og hvordan du aftaler tid til blodprøver og hjemmebesøg.

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du kontakte vores hotline på tlf. 93 56 23 18.

Informationsmøderne afholdes på følgende dage:

Mandag d. 9/10-2017 kl. 19 i selskabslokalet i Tranumparken

Onsdag d. 11/10-2017 kl. 19 i salen i Rheumhus

Torsdag d. 12/10-2017 kl. 19 i Postillionen hos PAB afd. 8

Vi håber du har lyst til at deltage.

Venlig hilsen

Marie Frederiksen, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, Mail: MEF@nfa.dk

Helle Vibeke Andersen, Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet, Mail: HVA@sbi.aau.dk

Prof. Lisbeth E. Knudsen, Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet
Mail: LIEK@sund.ku.dk