HUSBESØG 2020 - Lad en kunstner fortælle din historie!

HUSBESØG er et anderledes kunstprojekt, hvor vi lige nu inviterer beboere til at deltage i et projekt om de gode fortællinger om menneskerne, der udgør Brøndby Strands sjæl.

Formålet med HUSBESØG er, at helt almindelige beboere får mulighed for – sammen med en historiefortæller og forskellige kunstnere – at fortælle historien om deres liv i området.

Hvad skal du deltage i?
Som deltager i HUSBESØG skal du være med til nogle spændende aktiviteter.

Februar 2020 skal alle deltagere tage del i en fortælleworkshop med en professionel historiefortæller. Du skal fortælle din historie om dit hjem og liv i området. Din fortælling skal bruges som inspiration for næste trin i projektet. Fortællerworkshoppen afholdes onsdag den 25. februar 2020 kl. 18.30-21.30.

Forår 2020 får du besøg af en udvalgt professionel kunstner. Kunstneren er valgt på baggrund af din historie. Efter besøget skaber kunstneren et kunstværk, der udtrykker din historie.

20. juni 2020 afholdes en fælles udstilling for alle deltagere. Til udstillingen viser alle deltagerne deres kunstværk frem sammen med deres kunstner. Kunstneren kommer og sætter deres værker op dagen før udstillingen, og fjerner værkerne dagen efter- På selve dagen kommer der besøgende og ser kunstværket. Samtidig med udstillingen holder vi et stort marked med masser af boder, aktiviteter og mennesker, der viser livet i og omkring området.

Gratis at være med
Der vil ikke være omkostninger for dig og din familie ved at deltage i HUSBESØG.

Kontakt os
Vi håber, at HUSBESØG har vakt din interesse. Hvis ja, så kontakt os endelig på mail eller telefon:

Michael( Sognepræst Brøndby Strand): 29 41 40 35

Nadja (Brøndby Strand Projektet): 60 35 46 92

Udover Brøndby Strand er der også HUSBESØG i Ishøj og Avedøre.