Lav 60 sekunders video om Brøndby Strand

Har du en filmskaber gemt i maven?
Kan du på bare 60 sekunders videooptagelser indfange stemningen af hvad Brøndby Strand er for dig?

Copenhagen Architecture Festival inviterer dig til at deltage i en åben filmkonkurrence. Konkurrencen sætter fokus på livet i almene boligområder, og nu har du chancen for at vise omverdenen lige præcis din version af Brøndby Strand. Den bedste film vinder 10.000 kr.

Grip din telefon
Du har højst sandsynligt din smartphone ved hånden det meste af tiden. Så hvorfor ikke tage et øjeblik til at indfange netop dine gyldne øjeblikke fra dit boligområde? Du kan lave filmen helt på egen hånd eller gå sammen med dine venner eller familie. I alle tilfælde kan det være en god idé at sætte sig ned inden, du går i gang og reflektere lidt over, hvad det er, der gør Brøndby Strand til et særligt sted at bo for dig.

Få hjælp til at klippe filmen sammen
Har du lyst og mod på at lave en film men mangler de tekniske færdigheder eller redskaber til at få klippet dine optagelser sammen til 60 sekunders film, er der hjælp at hente.

I Brøndby Strand Projektet sidder kommunikationsmedarbejder, Peter Eldrup Hald, som gerne giver en hånd med at få klippet din film til, så den opfylder kravene i konkurrencen. skriv eller ring til Peter på:

mail: pha@bo-vest.dk
tlf.: 6035 4691

Læs mere om konkurrencen
Læse mere om Copenhagen Architecture Festival
 og hvilke krav du skal opfylde for at få din film godkendt, og hvordan du sender den til festivallen. Festivallen skal have modtaget din film senest d. 4. februar 2019, så frem med kameraet og skyd løs!