Ungefællesskabet laver film om livet med corona

Quaranteens er titlen på den film, som Brøndby Strand Ungefællesskab i samarbejde med Brøndby Strand Projektet har lavet om, hvordan det er at leve i en corona-tid som ung.

I filmen ser vi Maha og Ayman fra ungefællesskabet, hvor de i scener optaget på et af Brøndby Strand højhuse og på den nærliggende strand udtrykker deres indtryk og tanker fra tiden med corona og COVID-19. Med filmen ønsker de unge, at lave en film rettet til andre unge med et budskab om at holde fast og vise hensyn: ”Vi er unge, men vi er også forskellige – med hver vores stemme. Lige meget hvem vi er, så holder vi fast. Vi passer på os selv, hinanden og dem vi elsker”,  siger de unge i filmen.

filmen kan ses på youtube og på Brøndby Kommunes og ungefællesskabets facebooksider. Den er i skrivende stund set mere end 10.000 gange.

Se filmen her

TV2 Nyhederne bragte historien
På dagen for filmens premiere onsdag den 23. september var TV2-Nyhederne forbi Brøndby Strand og interviewede Maha Gilani, som understregede, at det var vigtigt for ungefællesskabet ikke at lave en film med løftede pegefingre men i stedet fokuserer på solidaritet.