Se 'Vi elsker Brøndby'

Lørdag den 28. januar sendte DR2 et portrætprogram fra Brøndby, hvor journalisten Gitte Løkkegaard og kokken Søren Ejlersen var rundt i hele Brøndby for at portrættere områdets mennesker, mad og kultur.

Programmet hed ‘Vi elsker Brøndby’ og du kan stadig se det på dr.tv

I programmet kommer Gitte Løkkegaard og Søren Ejlersen også til Brøndby Strand, hvor de bl.a. besøger Svanholm Cricketklub, Naturskolen og Bifrost Vinterbaderne. Derudover er Café 13 ramme om programmets folkekøkken-event, hvor Søren laver mad sammen med pakistanske Asma og bespiser ca. 350 af Brøndby Strands beboere.

Fortale af programmet fra dr.dk
Er Brøndby andet end fodbold og betonbyggeri? Journalisten Gitte Løkkegaard og kokken Søren Eilersen besøger Brøndby på den københavnske vestegn, hvor der bor over 80 forskellige nationaliteter. Gitte møder Kim Vilfort, brøndbyborgeren og EM-helten fra ’92, Firat og Kirsten som er venner og naboer – og får en minikoncert af MGP-drengene fra Bølle. Søren vinterbader ved Brøndby Strand, besøger en pakistansk kvinde, der giver ham gastronomisk baghjul og forsøger til sidst at forvandle en traditionel shawarma til en moderne ret med lokale råvarer. Spørgsmålet er, om Brøndby er klar til kålshawarma?